Vouwwanden

De systemen worden toegepast als balkonbeglazing, winkelpuien, en scheidingswanden. Tevens worden de systemen gebruikt voor het vergroten van woonruimten en bij serres en veranda´s
De pijlers van het programma zijn, het schuifdraai systeem, vouwwanden en horizontale schuifwanden.

De schuifdraai systemen worden gebruikt voor balkonbeglazing of onder veranda’s. Als volglas panelen en zonder frame is er sprake van een perfecte integratie met de woonomgeving terwijl wind en regen geen vat meer hebben op de ruimte. In de meeste gevallen zijn er geen bouwkundige aanpassingen nodig en kunnen de systemen dus snel en éénvoudig worden gemonteerd. Voor een optimale isolatie kunnen de schuifdraai systemen met dubbelglas worden geleverd.

De vouwsystemen zijn opgebouwd uit panelen die met elkaar zijn verbonden via speciaal ontworpen scharnieren, deze kunnen over het railsysteem glijden om opzij geplaatst te worden. De vouwsystemen variëren van een systeem met geringe inbouwdiepte voor een gevel of op een balkon tot complexe en energie zuinige vouwwanden. Tevens zijn er diverse vormen mogelijk in verschillende graden, polygonen en uiteraard rechte vormen. De vouwwanden worden geproduceerd in verschillende materialen, hout, hout in combinatie met aluminium en geheel aluminium. De systemen zijn leverbaar in alle gewenste kleuren, en structuur poeder lakken.

De horizontale schuifwanden zijn dankzij hun unieke eigenschap onlosmakelijk verbonden met een goede inrichting van ruimtes in de zakelijke omgeving zoals, banken, winkels, en horeca ruimtes. Grote openingen kunnen op een makkelijke manier open en dicht gemaakt worden. De enkele, niet aan elkaar verbonden glazen panelen kunnen éénvoudig worden opgeborgen in een ruimte naar keuze zodat hiermee de opening maximaal is.
Voor het systeem is geen rails nodig. De horizontale schuifwanden verhogen het aanzien van de ruimte van ieder gebouw door hun aantrekkelijke transparante constructie.

Uitleg werking vouwwand

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.