Aluminium schuifpuien

Kiezen voor een aluminium schuifpui is kiezen voor kwaliteit. De schuifpui is slank, geruisloos, wind- en geluidsdicht. Door de goede structuur en technisch verfijnde afwerking behoort de aluminium schuifpui tot één van de betere schuifpuien. Daarbij komt kijken dat de schuifpui ook zeer goed scoort op het gebied van water- en winddichtheid. Door het 3-kamersysteem worden de afzonderlijke kokervormige binnen- en buitenschalen verbonden met meervoudige hoekverbindingen. Met deze combinatie bereik je een optimale warmte-isolatie. Elke kamer heeft zijn eigen doeleinden. De buitenkamer dient voor de overvloedige neerslag van buitenaf. De middenkamer is voor de perfecte wind- en water dichtheid en een optimale warmte-isolatie. De laatste kamer is ook zeker niet onbelangrijk en zorgt voor extra klimaatdichtheid.

Licht en slank maar zeer robuust Gegarandeerd optimale isolatie van geluid en temperatuur!

Aluminium schuifpuien onderdelen

Gratis offerte aanvragen

Aluminium schuifpuien zijn zeer goed op vlak van water- en winddichtheid en inbraakwerendheid

Inbraakwerend

Een aluminium schuifpui staat voor veiligheid met alle inbraakwerende materialen. De sluiting van de schuifende delen gebeurd door een veiligheidscilinder dat is voorzien van een 4 punts-haaksluiting met massief doorlopende sluitlat in het kader. De vleugels zijn eveneens voorzien van anti-uithefblokken wat inhoud dat het onmogelijk wordt gemaakt om de schuifende delen uit het kader te krijgen met een koevoet of ander voorwerp. De beglazing is van het type HR++ glas oftewel hoogrendementsglas wat voldoet aan het KOMO-keurmerk. Het glas wordt samengesteld uit twee glasbladen met daartussen ene gas-gevulde spouw van 15 mm en een metaaloxydelaag. Dit glas is van zichzelf al zeer inbraakwerend, als extra optie kunt u er ook voor kiezen om veiligheidsglas te nemen.

Uitgerust met 3 kamers en 3 dichtingen Verbeterde winddichtheid en inbraakwerendheid!

Kleuren aluminium schuifpuien

De keuze uit verschillende kleuren is groot, zo heeft u de keuze uit maar liefst 21 kleuren. De kleuren kunenn worden gemoffeld in uni-color (binnen- en buitenzijde dezelfde kleur) of bi-color (binnen- en buitenzijde in verschillende kleur). De kleurenfolies zijn UV-bestendig, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. Hiervoor staat Profel borg. Bovendien zijn de profielen met structuurfolie antistatisch en vergen ze een minimum aan onderhoud. Er is de keuze uit vlak of krasbestendig, in beide gevallen wordt het hang- en sluitwerk in dezelfde kleur gemaakt als de schuifpui.

Uitgebreid kleurenpalet beschikbaar in glanzend, mat of ruw. De kleuren zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig, duurzaam en krasvast!
Aluminium schuifpui kleuren

Bekijk het PDF document

Mogelijkheid om aan binnen- en buitenzijde verschillende kleuren toe te passen (bicolor)

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.