Profel kozijnen leverancier Raamcentrum

De Profel fabriek met 1200 medewerkers maken 5 dagen per week kozijnen, deuren en schuifpuien in kunststof, aluminium en hout. De mogelijkheden van het het merk Profel zijn nagenoeg onbeperkt en de stabiliteit van de producten zijn ongeëvenaard. Profel is hiermee toonaangevend in Nederland.

Raamcentrum is al jaren dealer van Profel en levert alle soorten kozijnen en schuifpuien van het merk Profel.Kozijnen in de profel fabriek

De fabriek fabriceert kozijnen en schuifpuien volgens de modernste technieken en innovaties. De computergestuurde machines leveren maatwerk producten tot op de millimeter nauwkeurig.

Alle elementen van Profel hebben een aantal specifieke eigenschappen die we tot in detail zullen bespreken.
Alle kozijnen zijn gemaakt in eigen beheer met de beste grondstoffen, die bewezen hebben duurzaam en onderhoudsarm te zijn .

Kozijnen 10 jaar fabrieksgarantie

Proefondervinderlijk werd aangetoond dat samenstelling, duurzaamheid, kleurechtheid en krasbestendigheid voldoen aan de zwaarste criteria op het vlak van isolatiewaarde, vormvastheid, milieuvriendelijkheid, esthetiek en luchtcirculatie.
Het Profel systeem is op al zijn kwaliteitsfacetten getest door officiële testinstituten en voldoen aan alle nationale en internationale kwaliteitsnormen.
Het profiel beantwoordt eveneens aan alle esthetische en kritische normen die door architecten en particulieren in nieuwbouw en renovatie gesteld worden met name door het technische ontwerp en de unieke constructietechniek.

Ieder Profel product vertegenwoordigt niet alleen creatief maatwerk, maar uit zich ook door unieke kleurmogelijkheden met houtnerf binnen en buiten, eenvoudige en verfijnde afwerking, talloze gestandaardiseerde combinatiemogelijkheden en gevarieerd hang- en sluitwerk.

Ook in deur panelen en extra’s als hang- en sluitwerk biedt Profel prachtige ontwerpen.
Kozijnen en deuren bepalen het gezicht van uw woning. Uw esthetische en individuele wensen komen tot hun recht!
Uitgebreide toepassingsmogelijkheden en doordachte details maken kunststof, aluminium en houten kozijnen veelzijdige producten.

Fabriek Profel met Raamcentrum kozijnen

Keurmerken Profel kozijnen

Profel kozijnen en deuren voldoen aan Europese normen (Komo, CSTB, WTCB enz.). Profel kozijnen en deuren zijn extra veilig door toepassing van inbraakwerende, isolerende beglazingen en robuuste sluitingen.
Kleur is een belangrijke visueel aspect. Daarom biedt Profel een groeiende en unieke combinatie aan kleuren voor haar kunststof, aluminium en houten producten.
De houtimitaties voor kunststof kozijnen worden steeds aangebracht zowel op de binnenzijde als op de buitenzijde van het profiel.

Speciale constructies of bijzondere glassoorten/glasvormen en kruisroeden worden tussen het glas geplaatst.

Technische film over kunststof kozijnen

Profel kozijnen hebben dankzij het driekamersysteem hun drievoudige dichting en hoogste thermische en akoestische isolatiewaarde. Tevens worden er aluminium en houten kozijnen met een uniek systeem geheel in eigen fabriek gefabriceerd.
In combinatie met hoogwaardige isolerende beglazingen en een perfecte afwerking realiseert u een lage energierekening en een optimaal woon- en werkklimaat.
U kunt rekenen op de totale service, persoonlijk advies en deskundig begeleiding. Profel staat borg voor de kwaliteit van het product. Wij verzekeren u van een perfecte uitvoering van uw unieke opdracht.
Gratis offerte aanvragen

BUtgB/ATG certificaat op aluminium kozijnen

Onlangs behaalde Profel het ButgB / ATG certificaat op haar volledige aluminium P400 systeem (met thermische onderbreking uit hard kunststof), onder het nummer ATG 06/2688.

Belangrijk is dat de goedkeuring er niet enkel op het profiel is maar ook op het volledige P400 aluminium schrijnwerk (d.w.z. BUTGB certificering op het volledige productieproces voor Profel Aluminium P400 systeem).
Documenten over dit certificaat zijn op aanvraag beschikbaar. Raadplegen kan op www.bcca.be

Houten deuren standaard met pen-haakslot.

PROFEL is altijd al een stapje voor geweest wat betreft veiligheid bij houten deuren. Naast de standaard massieve aluminium profielen aan de slotkant wordt er vanaf nu ook standaard een pen- haakslot toegepast. Deze combinatie zorgt voor een nog betere stabiliteit en inbraakwerendheid.PROFEL houten deuren voortaan standaard met pen- haakslot.
Aluminium kozijnen proces

PROFEL is altijd al een stapje voor geweest wat betreft veiligheid bij houten deuren. Naast de standaard massieve aluminium profielen aan de slotkant wordt er vanaf nu ook standaard een pen- haakslot toegepast. Deze combinatie zorgt voor een nog betere stabiliteit en inbraakwerendheid.

Profel Kunststof blokraam Maaslandstijl.

Product informatie over het Maasland profiel:

  • Nieuw blokprofiel P630
  • Massievere blok imitatie.
  • Bovenflens 27 (I.P.V.15 mm).
  • Blinde afwatering.
  • Nieuwe T-stijl voor nieuw blokprofiel en voor P608 Maaslandstijl,maar ook te gebruiken als T kader.
  • Verbredingslijst 3846 op renovatieprofiel.
  • Productinfo:aluminium profiel over de onderdorpel in kleur.
  • Meer bedekking van het oude raam of houten kozijn.
  • Stabieler.
  • Mogeljkheid om eerst in p.v.c. flens te schroeven,gaten worden bedekt.Hierdoor hoeft er niet van binnenuit geschroefd te worden.

Houten kozijnen informatie video

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.