Pedro

Directeur

Al ruim 20 jaar wordt het bedrijf met succes gerund door Pedro. Zowel voor als achter de schermen neemt hij vele taken voor zich.

John

Adviseur

Samen met de klant zoekt John naar de beste oplossing. Met zijn ruime ervaring in de kozijnen weet hij de mogelijkheden.

Henk

Binnendienst

Telefonisch klanten contact, uitwerken offertes, vastleggen klantinformatie, administratieve werkzaamheden zijn enkele van de werkzaamheden die Henk doet.

Sander

Hoofd Monteur

Met een team monteurs zorgt Sander ervoor dat de montage bij de klant thuis vlekkeloos verloopt. Naast het aansturen van de montageploegen helpt Sander zelf mee met monteren.

Bekijk onze projecten

Wij zijn trots op ons werk!

Over ons

Raamcentrum is specialist in de montage van kozijnen en schuifpuien. Wij concentreren ons voornamelijk op de particuliere markt en kleinschalige projecten in Nederland.
We monteren dagelijks bij particulieren thuis en zorgen daarbij voor weinig vervuiling in het huis. De vloeren dekken we goed af en nemen aan het eind van de dag alle vuil mee.
Uitsluitend werken we met dezelfde monteurs die dagelijks bezig zijn om kozijnen te monteren.

In het contact met onze klanten luisteren we aandachtig naar de wensen, bespreken met de klant de mogelijkheden en brengen daarna een vrijblijvende offerte uit met een vaste prijs.

Indien u liever via onze website een offerte ontvangt kunt u gebruik maken van ons offerte formulier. De offerte die u dan ontvangt geeft een richtprijs, simpelweg omdat wij ter plaatse de situatie (nog) niet hebben kunnen inschatten.

We zijn officieel dealer van leverancier Profel. Deze fabrikant houdt zich al jaren bezig met de ontwikkeling en productie van kunststof, aluminium en houten kozijnen. Dagelijks werken er ruim 1200 mensen om kozijnen te maken. Profel is dagelijks bezig met innovatie en veiligheid om de producten nog beter te optimaliseren.

Het adviesteam van Raamcentrum staat voor u klaar!

Wat andere zeggen over Raamcentrum

Tevreden over de kwaliteit en service van Raamcentrum. In het hele traject van begin tot eind zijn wij goed begeleid door de adviseur.

Fam. Kevins

We waren eerst bezig met een ander bedrijf, maar daar schrokken we van de prijs. Bij Raamcentrum waren we een stuk goedkoper uit. Het monteren was voor mij (ervaren klusser) erg eenvoudig. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Hans Ruiter

15 kozijnen geleverd gekregen, inmiddels hebben de monteurs een deel gemonteerd en ik moet zeggen dat dit voorspoedig verloopt. Wij hebben gekozen voor kunststof kozijnen zodat we in de toekomst geen onderhoud hebben.

Anna Wiel

Zelf ben ik aannemer en werk ik regelmatig samen met Raamcentrum. De samenwerking gaat al jaren goed, over het algemeen monteer ik de kozijnen zelf. Het komt soms voor dat ik te druk ben om de kozijnen te monteren. Dit wordt dan opgelost door de monteurs van Raamcentrum.

Roy van der Veld

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.