Kozijnen Klantenreacties

Naam: Remco
Plaats: Nieuwegein
Reactie: Afgelopen week hebben we het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en een aluminium schuifpui met kruisroeden, het was allemaal erg spannend om mee te maken. De jongens die deze hebben geplaatst en hebben afgewerkt hebben het uitstekend gedaan. We zijn meer dan tevreden over de gehele loop van a tot z. Bedankt daarvoor.

Naam: Groen
Plaats: Almere
Reactie: Bij de oriëntatie hadden wij meerdere offertes ontvangen van diversen leveranciers met schuifpuien. Wij hebben de firma Raamcentrum opdracht gegeven voor het plaatsen van 4 aluminium schuifpuien en een voordeur. Dit omdat wij het aluminium profiel van Profel mooi in detail vinden.
De plaatsing is geheel naar wens verlopen met handige monteurs die een mooi afwerking van m.d.f aan de binnenzijde hebben aangebracht.
Wij hebben zelf gekozen voor een matte structuur aan de buitenzijde (antraciet) en binnen wit. Tot op heden zijn wij zeer blij dat wij de beslissing hebben. Raamcentrum is zeker een aanrader bij het vervangen van kozijnen of schuifpuien.

Naam: Van de Berg
Plaats: Urk
Reactie: Wij waren ons aan het oriënteren naar nieuwe kozijnen voor onze woning en zijn via google bij meerdere kozijnen aanbieders terecht gekomen waar Raamcentrum er één van was.
We waren op zoek naar kunststof kozijnen dit omdat ze geen onderhoud hebben. Er was een keuze tussen vlak en het verdiepte profiel.Uiteindelijk hebben we gekozen voor het verdiepte profiel. Onze buren hebben het ook gezien en denken er nu ook over om over te stappen naar kunststof kozijnen.
Naam: Davis
Plaats: Zeist
Reactie: Onze aluminium schuifpui was aan vervanging toe omdat deze versleten was door de ouderdom. Na gezocht te hebben op het internet kwamen wij diversen kozijnen aanbieders tegen. Bij ons was de keuze gevallen op Raamcentrum omdat wij hier het beste gevoel bij hadden, zei hadden de beste prijs/kwaliteit verhouding.
De montage was in een dag gebeurd en de oude schuifpui werd meegenomen, ook werd het achteraf netjes opgeruimd.
Bedankt.

Naam: Petersen
Plaats: Amersfoort
Reactie: Voor de tweede keer vervangen wij een deel van onze kozijnen. Er zaten eerst oude aluminium kozijnen in en nu hebben we er kunststof kozijnen in laten plaatsen. Wij hebben gekozen voor het renovatie profiel type P629-blokprofiel. De offerte was lager dan bij een andere kozijnen leverancier. Onder het kozijn hebben ze dorpelstenen gemonteerd. Wij hebben 10 jaar garantie gekregen op de kozijnen.

Naam: Koelewijn
Plaats: Lelystad
Reactie: Na zoeken op het internet zijn wij bij Raamcentrum terecht gekomen voor 2 nieuwe kozijnen van ons te bouwen dakkapel.
Het ging hier niet om monteren maar alleen het leveren van kunststof kozijnen.De kozijnen werden netjes voor de deur afgezet door Profel in een volledig afgesloten vrachtwagen. De chauffeur heeft de kozijnen op een kozijnenbok in de tuin gezet en later is deze bok opgehaald.

Naam: De Jong
Plaats: Almere
Reactie: Via vrienden van ons hebben we gehoord over de aluminium schuifpuien van Profel.
Thuis hebben we via het internet onderzocht welke dealers Profel kozijnen verkopen. Waar we uiteindelijk bij 3 dealers uitkwamen die ook in de buurt zaten.
De schuifpuien moesten over het dak heen gehezen worden wat ikzelf erg spannend vond. Alles is uiteindelijk goed gekomen en wij genieten nu van het gemak.

 

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.