Kunststof deuren en kozijnen

De kunststof deuren zijn in veel kleuren, types en panelen mogelijk. Bijna elke deur is uniek. Bij de deuren zijn alle kleuren mogelijk en wordt het toebehoren afgewerkt in dezelfde kleur. Sierlijsten worden onzichtbaar bevestigd. Deuren kunnen uitgerust worden met een geanodiseerde en verstelbare afwerksluitplaat. Daardoor heeft u altijd een perfect sluitende deur.

Om uw veiligheid te verzekeren zijn alle deuren standaard voorzien van een roestvrijstalen 3-punts pen-haakslot, dus inbraakwerend uitgerust. Met een optie van een gelijk sluitende cilinders met een certificaat.
Profel deuren zijn mooi en veilig, maar blinken toch vooral uit door het comfort. Concreet bieden de producten een thermische en akoestische isolatie die maar zelden wordt geëvenaard.
Kleur is de ideale manier om een hoogst eigen toets aan de woning te geven. Daarom zijn Profel-profielen in elke denkbare uitstraling verkrijgbaar: wit-crème kleur voorzien van een nerfstructuur of een  houtimitatie. De deuren kunnen uitgevoerd worden in unicolor (binnen en buiten dezelfde kleur) en twee kleuren combinatie.
Gratis kunststof deuren offerte aanvragen
(binnen en buiten verschillend van kleur)
Voor elke kleur maakt Profel gebruik van een structuurfolie van hoge kwaliteit. Deze wordt zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de profielen aangebracht. Bovendien is de bekleding UV- bestendig, slijtvast en antistatisch, wat het onderhoud alleen maar vergemakkelijkt. Om u helemaal te overtuigen biedt Profel 10 jaar garantie op de kleurechtheid en de hechting van de folies.
Een streling voor het oog Op die manier geven wij een nieuwe betekenis aan de uitdrukking ‘mooi wonen’!

Veiligheid:

Uw deur zal nooit de zwakke schakel van uw woning zijn. Al in de beginfase bouwen wij inbraakwerende elementen in: zware en stabiele scharnieren die door meerdere flenzen heen worden geschroefd.(makkelijk na te stellen).

Bovendien is iedere deur standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken en een r.v.s sluitplaat.

Op uw vraag worden de deuren voorzien van extra inbraakwerend toebehoren ( certificaat veiligheidscilinders en of alarmcontacten).

Gelaagd veiligheid beglazing.
Extra opties:

  • uithefbeveiliging
  • p.k.m. (politiekeurmerk) op hang- en sluitwerk
  • massief aluminium lat in kader
  • veiligheidscilinder (met certificaat)
  • lashoekversterking
Bekijk het PDF document

Kwaliteit, Duurzaamheid en perfecte Isolatie – Kunststof Deuren

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.