Betaalbare houten deuren

Een houten deur is in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Het gaat hier vooral om de opties die je uitkiest bij deur. Voor de houten deuren wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de hout soort meranti. Door het verlijmen van 3 lagen meranti op elkaar wordt het kromtrekken, de oude kwaal van deuren, tot een minimum beperkt. De stalen profielen houden het kromtrekken nog eens extra tegen.
Afrormosia en meranti deurpanelen worden standaard afgeleverd in de drenking grondverf. Tegen meerprijs kan het deurpaneel gespoten worden in een ral-kleur of een van de eigen fabriekskleuren. De deur kan geleverd worden in unicolor (binnen en buiten dezelfde kleur) of bicolor (binnen en buiten verschillende kleur).

Comfort op eenzame hoogte Al onze producten getuigen van een goe- de smaak. Ze zijn ontworpen volgens de laatste design-tendenzen en passen per- fect bij uw woning, welk ook de stijl.Een veilig gevoel: Met Raamcentrum kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid!

Veiligheid houten deuren

Elke deur wordt standaard uitgevoerd met een 3-punts sluiting met pen-haakvergrendeling. Dit bevorderd de veiligheid aanzienlijk. Uniek is ook de aluminium verstevigingslat in het kader en in de vleugel. Tenslotte maken we altijd gebruik van zware, verstelbare deur scharnieren.

Gratis houten deuren offerte aanvragen

In overleg met de adviseur kunt u zelf de indeling van de deur bepalen. U kunt ook kiezen uit diverse kant en klare deurpanelen. We hebben deuren met een klassieke, neutrale en moderne uitstraling.[vc_call_to_action title=”Ontwerp zelf uw unieke deurmodellen ” button_title=”Bekijk het PDF document” button_link=”http://www.raamcentrum.nl/wp-content/uploads/2014/04/pdf/Kunststof_Creatieve_deurmodellen.pdf”]

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.