Aluminium deuren op maat

De indeling van uw aluminium deur kunt u zelf bepalen. De deuren zijn verkrijgbaar in de vleugel types Rondo, Ellips, Retro,Strato, Fino en Ferro en plano.
Fabrikant Profel heeft bovendien een uitgebreid gamma aan deurpanelen die een uitstraling hebben van klassiek tot een modern uiterlijk. Voor elk wat wils dus.
Alle aluminium deuren kunnen worden geleverd in elke ral kleur of een eigen Profel-kleur. Levering kan in unicolor (binnen en buiten dezelfde kleur) en bicolor (binnen en buiten verschillende kleur).Nieuw zijn de matte structuur gemoffelde kleuren mogelijk. Voor elke opdracht worden de grepen hang en sluitwerk of horren in de gelijke kleur gemoffeld zonder meerprijs.
Raamcentrum offerte aanvragen
De deuren hebben een 3-kamer systeem met:

  • een dubbele aanslagdichting
  • stabiele en overlappende, holle, thermische onderbreking die een extra hoge torsiestijfheid en een uitstekende warmte-isolatie garandeert
  • inbouwdiepte van 70, 80 of 133 mm voor schuifpuien.

Comfort op eenzame hoogte Op elk moment wil Raamcentrum een garantie zijn voor een gevarieerd aanbod, kwaliteit, duurzaamheid en perfecte isolatie.

Aluminium deur kleuren

Aluminium deuren, Plano deurtype

Plano profielNaast de types Rondo, Ellips, Retro,Strato, Fino en Ferro heeft fabrikant Profel een nieuw deurtype geïntroduceerd. Plano-deuren kenmerken zich door hun strakke, vlakke en uiterst moderne uiterlijk. Het paneel bedekt de vleugel helemaal en wordt verborgen bevestigd.

Het paneel kan verfraaid worden met een groef of gecombineerd worden met een glas inzet.
Al met al oogt dit deur type strak, modern en professioneel.
Plano-deuren munten uit door hun zorgvuldige afwerking tot in het kleinste en zelfs onzichtbare detail. Zo zijn onder meer de deurvleugel en afwatering helemaal aan het oog onttrokken. De profielen zijn zeer rank en tegelijkertijd uitermate sterk. Deze elegant ogende deuren bieden dan ook een hoge isolatiewaarde, mede door de dikke isolatiekern, en een goede bescherming tegen inbraak.

De Plano-deur past bij elke bouwstijl. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid met bijkomende combinatiemogelijkheden.

Daarnaast is er een grote variatie in decoratief beslag in de kleur of messing, brons of  blank aluminium en roestvrij staal.

Bekijk het PDF Document

Een veilig en geborgen gevoel – Aluminium deuren Plano

Bekijk het PDF document

Geef uw woning de stijl die u écht wenst – Aluminium deuren Ferro

bekijk het PDF document

Topkwaliteit met een speelse toets! – Aluminium deuren Ellips

bekijk het PDF document

Veelzijdigheid is een grote troef! – Aluminium deuren Rondo

Bekijk het PDF document

Een streling voor het oog – Aluminium deuren Fino

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.