Deuren op maat

Deuren zijn altijd maatwerk. Dat wil zeggen dat we in overleg met de klant de deur samenstellen. We nemen de maat op en bespreken de indeling en verhouding glas-paneel, het materiaal in kunststof, aluminium of hout en de extra’s -hang- en sluitwerk, brievenbus, zijlicht. Op deze manier stellen we met u een unieke deur samen.

Fabrikant Profel heeft tevens kant en klare deur panelen in diverse uitvoeringen van klassiek tot modern. Er zit altijd een deur voor u bij!

De deuren zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium en hout.

Creatieve Deurmodellen in verschillende uitvoeringen!

Moderne deuren in kunststof, aluminium en hout

De deuren uit de Modern-reeks zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:

 • kunststof met paneel in aluminium met structuurfolie: Alle modellen mogelijk zonder ornament, bepaalde modellen ook beschikbaar met ornament.
 • aluminium panelen gemoffeld in de standaard P- of RAL-kleuren en geanodiseerd.
 • hout met samengestelde geïsoleerde panelen in naturel (enkel afrormosia), transparante kleuren of gelakt in standaard P-kleuren, Ral of NCS.
  Overzicht deuren profielen

Moderne deuren rainure

De panelen uit de Rainure-reeks passen bij elke bouwstijl. De figuur van uw keuze wordt d.m.v. een groef (of rainure) in het deurpaneel gefreesd.

Het deurpaneel kan bestaan uit:

 • wit kunststof zonder structuurfolie,
 • wit kunststof met witte structuurfolie
 • gemoffeld aluminium of
 • aluminium met structuurfolie (groef in de foliekleur, enkel mogelijk bij S-line).
  rainure-deuren

Moderne deuren Q-Line roestvrijstaal

De moderne deurpanelen van het type Q-Line kenmerken zich door hun strakke vormgeving met roestvrijstalen inlegvlakken aan de buitenzijde.

Er zijn 2 mogelijkheden:

 • roestvrijstalen vlakken gecombineerd met glasvlakken,
 • dichte panelen met roestvrijstalen afwerking.

Deze types zijn beschikbaar in kunststof en aluminium. Wij bieden 4 reeksen aan met telkens verschillende modellen(Egal, Cubis, Linea en Andere).

Door de stabiele sandwichconstructie met aluminium platen van minimaal 2 mm dikte en de isolatiekern uit PU-schuim garanderen wij een uitstekende isolatiewaarde van Ug = < 0.86 W/m²K.
Moderne deur q-line

Klassieke deuren

De Klassieke deuren in hout zijn verkrijgbaar in 7 verschillende standaard modellen (Spectra, Prestige, Excelsior, Charisma,

Charma, Imago en Castel).

De klassieke deuren kunnen volledig gesloten worden uitgevoerd of met glasinzet in het bovenste vak, ook met zware lijst rondom.

 

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.