Raamcentrum offerte aanvragen

Kozijnen kopen bij Raamcentrum

Op zoek om kozijnen te kopen? Want de kozijnen die er nu inzitten zijn aan vervanging toe. Het is van belang om eerst meer informatie te hebben over de verschillende materialen die er mogelijk zijn. Wat voor kozijn zit er nu in? Wil ik hetzelfde hebben of kies ik bijvoorbeeld voor een kunststof kozijn die onderhouds vrij is.

Als de keuze voor het materiaal is gemaakt dan is het belangrijk om te kijken wat er aangeboden wordt bij dit kozijn. Is het onderhoudsvrij? Wat is de isolatiewaarde en wat is de levensduur. Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden bij de keuze. U wilt uiteraard een kozijn die lang mee gaat en zo onderhoudsvrij mogelijk is. Daarbij is het voordeel ook dat de nieuwe kozijnen veel beter isolerend zijn door het hoogrendementsglas (HR++ glas).

Er is een voordeel bij het kiezen en dat is dat alle kozijnen stevig zijn en inbraakwerend. Allemaal zijn ze voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dat wil zeggen dat ongeacht voor wellk materiaal u kiest, alle kozijnen minstens 25 jaar mee gaan. Dat is ook de reden dat we op al onze kozijnen 10 jaar garantie geven. Dit is op de kleur, het frame en de stevigheid.
We zijn er van overtuigd dat ons product hoogwaardig is en duurzaam.
Er wordt voortdurend onderzoek gedaan om de isolatie en duurzaamheid te waarborgen.
Als u dus van plan bent om kozijnen te vervangen bent u hier aan het juiste adres. We geven gratis advies over de mogelijkheden.

Schuifpuien kopen tips

Op zoek naar tips voor een hoge kwaliteit schuifpuien? Een schuifpui die jarenlang mee gaat en niet te vergeten inbraak veilig is.
Niemand zit er op te wachten dat er wordt ingebroken omdat zijn of haar schuifpui inbraak gevoelig is.

Bij het vinden van de juiste schuifpui kijkt u eerst naar het materiaal en de grootte van de opening. Is het bijvoorbeeld heel groot (boven 4.5 meter) is het altijd aan te raden om een aluminium schuifpui te nemen. Dit omdat aluminium het meest stevige is. Het komt niet vaak voor dat de opening zo groot is.
Onder die maat kan er ook voor hout of kunststof gekozen worden. Dit ligt aan de smaak of wat de rest van het huis heeft.
Vaak als het huis al houten kozijnen heeft wordt er vaker voor een houten schuifpui gekozen.

Als u ervoor kiest om een schuifpui te kopen. Zal u besparen om stookkosten omdat de schuifpuien een hoge isolatiewaarde hebben. Wat inhoud dat ze weinig kou na binnen laten. Dit komt door het hoogrendementsglas (HR++ 1.0) en het meerkamersysteem. U kunt hier enkele honderden euro’s mee besparen.

Het voordeel bij een schuifpui is dat er veel mogelijkheden zijn met kleuren. Zowel binnen als buiten kan er een andere kleur. Maar aan de buitenkant is er de keuze om het schuif- gedeelte een andere kleur te geven als het vaste deel. De kleur blijft ook kleurecht, hier geven we zelfs 10 jaar fabrieksgarantie op. De kleuren zijn getest op UV straling en of het krasbesting is. Op beide is positief getest. Voor meer tips kunt u ook altijd nog kijken op de schuifpuien pagina.

Keurmerken

De kozijnen en schuifpuien voldoen aan veel keurmerken. Een keurmerk laat zien dat het product voldoet aan de eisen die het keurmerk waarborgt. In het geval van onze kozijnen voldoen deze aan veel keurmerken. Dit zijn keurmerken die in Nederland veel waarde hebben maar zelfs in andere landen van Europa erg bekend zijn.

Zo voldoen de producten bijvoorbeeld aan het Komo-label en politiekeurmerk veilig wonen Nederland. Beide zijn vaak bekend bij de consument. Het komo keurmerk staat bijvoorbeeld voor de algemene kwaliteit en het politiekeurmerk voor de veiligheid. Daarnaast zijn de producten voorzien van het CE, WTCB, CEKAL en Butgb ATG keurmerk. Deze keurmerken waarborgen bijvoorbeeld de kleurechtheid, veiligheid, isolatie en productie proces.

Voordeur zelf samenstellen

Het is mogelijk om uw eigen voordeur samen te stellen. Hiervoor hebben we uitgebreide keuze uit verschillende panelen en is er de keuze uit 2/3 of meer ramen. Bij het samenstellen is er de mogelijkheid klassiek, modern, retro- of renaissancestijl.

Een deur samenstellen zal voldoen aan uw eigen creatie. De deuren zijn voorzien van inbraakwerende sluitnokken en een drie- puntssluiting voor extra veiligheid. Daarnaast is de isolatie van de deuren optimaal, in het geval van kunststof & aluminium zijn deze voorzien van een drie kamer systeem met thermische onderbreking. Bij houten deuren wordt dit opgevangen met een extra isolatie tussen de deurpanelen. Ook de opwerkingen en/of handgrepen zijn vaak naar eigen voorkeur toe te voegen.

805 klanten van Raamcentrum gaven gemiddeld een 8.5 / 10 en 824 reacties.